30 minuter 2 personer
Kylling, scampi og grønnkål med vårgrønnsaker
En herlig styrkende buljong med kinesiske og koreanske trekk – en rett som bringer våren inn!
Kok opp kyllingkraften og tilsett soya saus og ingefær.
Kok opp litt vann i en anne kjele og ha i mais.
Etter et minutt tilsettes sukkererter og chilli. Deretter grønnkålen og tomatene.
Til sist tilsettes scampi, kylling og asparges.
La alt trekke et par minutter til det er så vidt kokt.
Ta opp kylling, scampi og grønnsaker fra kraften, fordel dette i to forvarmede boller og hell kraften over.
700 ml kyllingkraft
2 ts soya saus
1 ts finrevet ingefær
75 g maiskjerner
75 g sukkererter
1 rød chilli, frø fjernet, delt på langs
100 g baby grønnkål
1 tomat, frø fjernet, strimlet
100 g scampi
100 g kokt kyllingkjøtt i strimler
100 g asparges