Kylling, scampi og grønnkål med vårgrønnsaker

Kylling, scampi og grønnkål med vårgrønnsaker

30 minuter 2 personer

Kylling, scampi og grønnkål med vårgrønnsaker

En herlig styrkende buljong med kinesiske og koreanske trekk – en rett som bringer våren inn!

Kok opp kyllingkraften og tilsett soya saus og ingefær.
Kok opp litt vann i en anne kjele og ha i mais.
Etter et minutt tilsettes sukkererter og chilli. Deretter grønnkålen og tomatene.
Til sist tilsettes scampi, kylling og asparges.
La alt trekke et par minutter til det er så vidt kokt.
Ta opp kylling, scampi og grønnsaker fra kraften, fordel dette i to forvarmede boller og hell kraften over.

En Chablis vil passe til denne retten.

Ingredienser

700 ml kyllingkraft
2 ts soya saus
1 ts finrevet ingefær
75 g maiskjerner
75 g sukkererter
1 rød chilli, frø fjernet, delt på langs
100 g baby grønnkål
1 tomat, frø fjernet, strimlet
100 g scampi
100 g kokt kyllingkjøtt i strimler
100 g asparges

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.